Bedrijfswagen delen met gepaste maatregelen.

Heeft u momenteel ook een uitdaging om iedereen volgens de richtlijnen van het RIVM op het werk te krijgen? We kunnen u helpen met een tijdelijke aanvulling op uw wagenpark of voorzorgsmaatregelen leveren zoals diverse scheidingsschermen bijgaande foto’s.

Er komen gelukkig steeds meer oplossingen om toch met meerdere personen een bedrijfswagen te kunnen delen waarbij de medewerkers worden beschermd tegen het coronavirus. Zo zijn er diverse scheidingsschermen op de markt om tussen de voorstoelen te plaatsen en tussen de voorstoelen en de achtercabine. Uiteraard altijd in combinatie met eigen verantwoordelijkheid, gezond verstand en de RIVM-maatregelen!

 

Onze oplossingen:

  • Scherm tussen berijder en bijrijder: € 50,- excl. BTW
  • Scherm tussen voorstoelen en stoelen in dubbele cabine: € 150,- excl. BTW

 

 

Neem contact met Erik Jager of uw eigen contactpersoon binnen ons bedrijf voor meer informatie, u kunt hem bereiken op 06-40101044. U kunt ook bellen met onze klantenservice, zij zijn bereikbaar op 058-2666255. 

 

Hoeveel medewerkers mogen op basis van de RIVM-richtlijnen samen in de bedrijfsauto reizen?
Minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar houden is een van de belangrijke maatregelen die opgevolgd moet worden om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Als werkgever heeft u de verplichting deze maatregel op te volgen en draagt u de verantwoordelijkheid te zorgen voor een gezonde en veilige werkomgeving.

Dat heeft dus ook betrekking op het vervoer naar en van de werklocatie(s). Als medewerkers op minimaal 1,5 meter afstand samen in een bedrijfsauto kunnen reizen is dat toegestaan. Als dat niet mogelijk is, zult u met uw medewerkers alternatieve afspraken moeten maken, bijvoorbeeld dat medewerkers met eigen vervoer van en naar de werkplek reizen.