Drive down memory lane.Met de Opel Classic Tour.

Classic Tour

Opel bestaat 120 jaar. En in die 120 jaar hebben we honderden modellen ontworpen en miljoenen auto’s verkocht. Van de populaire Opel Kadett tot de geliefde Opel GT en van de Opel Manta tot de Opel Rekord. Allemaal klassiekers die wij met liefde koesteren. Begint uw hart ook sneller te kloppen bij het horen van deze namen en droomt u ervan om nog eens in een van deze klassieke Opels te rijden? Meld u aan voor de Opel Classic Tour.

De klassieke modellen van Opel roepen bij veel autofans en Opelfans nog altijd een geweldig gevoel op. En dat geweldige gevoel willen wij graag met u delen! Met de Opel Classic Tour reist u terug in de tijd en maakt u een geweldige rit in een Opel klassieker van weleer door de regio’s Rijn-Main en Rheingau-Taunus. De 200 km lange rit start en eindigt bij de Opel Classic Workshop in Rüsselsheim waar u aan het einde van de rit ook nog eens een kijkje achter de schermen krijgt. Onderweg is er voldoende gelegenheid voor stops zodat u van klassieker kunt wisselen en tevens zal er gezamenlijk geluncht worden.

Ziet u uzelf al helemaal zitten achter het stuur van een Opel klassieker? Stuur dan snel uw motivatie in op de 120 Jaar actiepagina en maak kans op 2 tickets voor de Opel Classic Tour. Wie weet bent u één van de gelukkigen die met ons mee gaat op een geheel verzorgde trip naar Duitsland inclusief overnachting en vervoer naar Rüsselsheim met een auto van Opel Nederland. 

Alvast genieten van een voorproefje?

Uit alle deelnemers worden 5 winnaars van 2 kaarten gekozen met de beste of leukste motivatie. De actie loopt tot en met 19 april en winnaars worden uiterlijk 24 april geïnformeerd. De prijs is niet inwisselbaar of verzetbaar naar een andere datum. Bekijk hier de voorwaarden.