Scherpe acties op onze Opel Bedrijfswagens!Gratis €1.500 myOpel betaalpas en 5 jaar 0% rente.

Opel Bedrijfswagens

De keuze van een bedrijfswagen is heel specifiek. Het is bijzonder belangrijk dat de bedrijfswagen van uw keuze aan al uw wensen en behoeften voldoet, want goed en passend vervoer is belangrijk voor het runnen van een succesvolle onderneming. En met onze aantrekkelijke actie, wordt het kopen van een nieuwe bedrijfswagen nu wel erg aantrekkelijk!

GRATIS MYOPEL BETAALPAS T.W.V. €1.500
Als u nu een nieuwe Opel Movano, Vivaro of Combo koopt, dan krijgt u de myOpel betaalpas cadeau met €1.500 tegoed*! Met het tegoed op uw myOpel betaalpas kunt u bij de Opel dealer betalen voor onderhoud en accessoires of u kunt er uw brandstof mee betalen bij deelnemende tankstations in Nederland.

SCHERPE FINANCIERING
Daarnaast kunt u ook nog eens profiteren van 5 jaar lang 0% rente op uw zakelijke financiering. Hierdoor weet u de komende vijf jaar precies waar u aan toe bent. Voor een vast bedrag per maand stapt u in een gloednieuwe, rijk uitgeruste, Opel Bedrijfswagen. En u betaalt 5 jaar lang geen cent rente!

ONBEZORGD ZAKEN DOEN
U regelt dit alles rechtstreeks en eenvoudig met uwonze Opel bedrijfswagenadviseur. Onbezorgd zaken doen dus. GaKom snel langs bij uw Opel bedrijfswagendealerons en maak kennis met het veelzijdige aanbod en de talrijke maatwerkmogelijkheden van Opel Bedrijfswagens.

* Dit aanbod geldt niet op de Selection uitvoeringen en in combinatie met andere lease vormen. Bekijk hier de voorwaarden.